Teit Sort Uldum

Psykoterapeut og stresscoach

Klientudtalelser

“Øjeblikkeligt oplevede jeg det terapeutiske rum hos Teit som trygt og fortroligt i kraft af den rummelighed, troværdighed og professionalisme, som Teit udtrykker. Tempoet og terapiformen inviterer til både refleksion og fordøjelse og Teits inddragelse af både følelser og krop har også været med til at fordre en oplevelse af helhed i den terapeutiske proces. Mine sessioner hos Teit har hjulpet mig til øget bevidsthed omkring nogle af mine handle- og tankemønstre; indsigter, der har støttet mig til give slip på nogle af de forestillinger jeg i mange år har gjort mig om mig selv. Jeg anbefaler bestemt Teit som terapeut”.

Carl Tirsgaard, koreograf, underviser, performer og danse- og bevægelsesterapeut

 

“Kære Teit. Tak for i går, og for en rigtig god samtale. Jeg følte mig godt tilpas og gik fra dig med mere ro i maven, og flere gode tanker. Jeg føler at du er med til at få mig til at forstå mig selv, hvilket har været en stor udfordring det seneste år. Jeg vil meget gerne komme igen.”

Helle S, Rødovre

 

“Kære Teit! Vil sige dig mange tak for samtalen i fredags. Den gjorde en stor forskel, der gør jeg er i stand til at passe bedre på mig selv. Tænker jeg egentlig har det værre end jeg virker til. Så det var så godt med samtalen. God dag og endnu engang tak.”

Michael N, København