Teit Sort Uldum

Psykoterapeut og stresscoach

At være bedstefar healer

Et foredrag om at genopdage skønne og svære oplevelser

Ligesom andre bedsteforældre elsker jeg mine børnebørn højt. Samtidig sker der det særlige for mig, at dele af min datters liv også vækkes til live i kraft af hendes niecer og nevø. Vel at mærke min datter som ikke har trukket vejret siden 2004.

En personlig fortælling om hvordan minder og livsvilkår dukker op i erindringen igen ved at lære mine børnebørn at kende og se dem folde sig ud i livet.

Jeg vil belyse det psykologiske i, at vi genopdager vores børns opvækst igennem at se dem som forældre og dermed kan opdage nye sider af børnene, os selv og den familiedynamik vi var og er en del af.

Vi kan vokse som mennesker af at engagere os i bedsteforældrerollen. Vi får mulighed for at genbesøge både hensigtsmæssige og traumatiske mønstre og begivenheder, hvilket kan medføre at vi healer hele familien op via samtaler og samspil med børn og børnebørn.