Teit Sort Uldum

Psykoterapeut og stresscoach

Psykoterapi

For dig eller jer der har psykologiske udfordringer og har behov for at arbejde med din personlige udvikling.

Psykoterapi kan enten være individuelt, som par eller hele familien. Ofte er det en fordel at begge parter eller alle personer i hjemmet deltager i en fælles proces – når noget vedrører alle parter.

Oplevelsesorienteret

Jeg arbejder psykodynamisk med fokus på den gode relation mellem klient og terapeut. Min tilgang er normkritisk og helhedsorienteret med en eksistentiel tilgang. Mit fokus er altid på hvad der fylder her og nu. Fortiden inddrages hvis den er relevant – men det er nuet som der tages udgangspunkt i og jeg fokuserer på dine ressourcer og drømme om fremtiden.

En typisk terapisession

Alle samtaler er forskellige, men jeg spørger ofte: “Hvordan har du det lige nu?” Dette med henblik på at starte opmærksomhed på den emotionelle tilstand, sådan at intellekt og følelser kan spille sammen. Ofte lader vi mennesker os enten styre af følelser eller tanker. hvor det mest hensigtsmæssige oftest er at skabe balance og synergi mellem hoved og hjerte. Især når vi skal træffe store beslutninger.

Psykoterapeut siden 1992

I over 30 år har jeg arbejdet med menneskers udvikling og personlige processer. Ligeså længe har jeg været i egen personlige udviklingsproces.

Igennem en årrække fra 90’erne og fremefter faciliterer jeg mande- og udviklingsgrupper, underviser på daghøjskoler, aftenskoler og højskoler, forestår supervisions- og undervisningsdage på Skolen for Helhedsterapi og har mennesker i individuel terapi, gruppe og parterapi. Senere har jeg en lang karriere som underviser, stresscoach, konsulent og mentor i et konsulentfirma sideløbende med egen praksis i København.

Siden 2018 har jeg været tilknyttet Terapihuset i København og har egen praksis i mit hjem udenfor Gilleleje.