Teit Sort Uldum

Psykoterapeut og stresscoach

Snak om sorg

Et foredrag om at VILLE være lykkelig – trods livslang sorg

Kom og hør hvordan det er lykkedes mig at finde balancen mellem at leve med en sorg – som aldrig forsvinder og et udadvendt liv som ægtemand, far, bedstefar og ven. Et meningsfuldt og ofte lykkeligt liv som jeg er taknemmelig for.

Siden jeg i 2004 mistede min datter, har jeg brugt rigtig mange kræfter på at genfinde min livsglæde. Udover at dele min personlige historie, taler jeg i foredraget også om hvordan det generelt opleves at miste et menneske vi elsker.

Hvilke emotionelle processer vi typisk går igennem og hvilke udfordringer vi ofte møder fra vores omgivelser.

Vi kommer ind på 2-spors-modellen som den nyeste forskning på området benytter til forståelse af sorg og lidt tidligere praksisser og sorgteorier.

SNAK om SORG er også titlen på en podcast som jeg udkommer med i foråret 2022, hvor jeg deler egne og andres erfaringer med tab af børn, partner, venner, forældre, søskende, bedsteforældre og andre typer tab, eksempelvis helbredsmæssige og sociale.

Hvordan håndteres sorg hos børn der mister en søskende. Hvad er vigtigt og hvad skal helst undgås. Hvad siger forskningen?

Hør om og gå i dialog om hvordan vi kan håndtere egen og andres sorg.