Teit Sort Uldum

Psykoterapeut og stresscoach

Coaching

Coaching er for dig, som drømmer om at nå nogle mål eller overskride nogle af dine indre barrierer. Til forskel fra psykoterapi tager vi udgangspunkt i dine tanker og ikke følelserne og med fokus på hvordan du hurtigst muligt kan opnå de ønskede resultater.

Personligt har jeg haft stor glæde af coaching især i forhold til at opnå personlige mål. Eksempelvis lykkedes det mig i 2018 at gennemføre 2 halvmaratonløb i henholdsvis Paris og København. Jeg havde på det tidspunkt løbet on and off igennem mange år, men uden at komme op på mere end 5-6 km. En af mine udfordringer var, at jeg siden 11 års alderen har haft skæv ryg, efter at jeg brækkede benet i skolegården. Men med støtte og opbakning fra min kæreste og en fælles ven – samt en stædig beslutsomhed – lykkedes det mig at løbe min første officielle halvmaraton på 1.54.46 og den næste på 1.52.28. Jeg har til gengæld ikke løbet ret meget siden, da jeg de seneste år har været mere optaget af at dyrke min have. Men jeg har i længere tid næret et stort ønske om at løbe igen. Så jeg ved også, hvor svært det kan være at gøre noget, selvom man virkelig ønsker det.

Så hvis du har noget, som du virkelig ønsker at komme i gang med eller gennemføre, så kender jeg både til den indre modstand og til drivet efter at komme i mål med det.